x

Turtle Beach Stealth 700 Max 2e gen

€ 69,99

Omschrijving

Turtle Beach Stealth 700 Max 2e gen

De officieel voor Xbox gelicentieerde draadloze Turtle Beach® Stealth™ 700 Gen 2 MAX-gamingheadset voor meerdere platforms biedt een premium gamingervaring op Xbox, PlayStation®, Nintendo Switch™ en PC. Het verbeterde batterijvermogen biedt ruim 40 uur aan speeltijd en dankzij de draadloze verbinding zonder vertraging blijf je zonder onderbrekingen in de game. Beantwoord oproepen en luister tegelijkertijd naar muziek terwijl je gamet via Bluetooth®-technologie. De met Aerofit™-gel geïnfuseerde oorkussens met geheugenschuim bieden uitzonderlijk comfort en de 50-mm Nanoclear™-speakers brengen je games tot leven. Chat luid en duidelijk met een grotere 2e generatie opklap- en dempbare microfoon en beschik over eenvoudig toegang totbedieningen voor het game- en chatvolume en Superhuman Hearing® voor een ongeëvenaard voordeel.


Aasluitingen
Draadloze zender: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S, PS5™, PS4™, PS4™ Pro, PS4™ Slim, Nintendo Switch™, PC en Mac®

Bluetooth: iOS, Android, Nintendo Switch, PC en Mac®, en andere apparaten met Bluetooth®

Frequentierespons
20Hz – 22kHz

Luidsprekers
50-mm Nanoclear™-speakers met neodymium-magneten

Oorkussenontwerp
Over het oor (gesloten)

Oorkussenmateriaal

Kunstleer (zwart) met oorkussens van geheugenschuim

Microfoonontwerp
Opklapbaar en omnidirectioneel

Batterij
Oplaadbare lithium-polymeer

Staat: In goed werkende staat met zeer lichte gebruikersspoortjes

Artikel: 906704

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop