x

Razer Kraken X Console Gaming Headset

€ 19,99

Omschrijving

Razer Kraken X Console Gaming Headset

Productbeschrijving
De Razer Kraken For Console zet een nieuwe standaard in geluid voor consolegamers. Van de voetstappen van rondsluipende vijanden tot het gedreun van krachtige explosies: met de Kraken For Console-headset hoor je nu ieder detail. Deze prachtige headset is uitgerust met een dikke, gevoerde hoofdband, zodat zelfs na urenlang gamen de Kraken For Console nog steeds lekker op je hoofd zit. Het frame, gemaakt van bauxiet aluminium, maakt deze headset zowel licht en flexibel als robuust. De oorkussens zijn gevuld met een koelende gel tegen de warmte, en de combinatie van de zachte stof en kunstleer zorgt dat ook je oren een urenlange gamesessie gemakkelijk aankunnen.
De microfoon van de Razer Kraken For Console neemt je stem helder op, zonder ongewenste achtergrondgeluiden. Zo horen je vrienden en teamgenoten je luid en duidelijk, waardoor winnen een stuk gemakkelijk wordt. De Kraken For Console is compatibel met PC, Mac, Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch en apparaten met een 3.5 mm-audiopoort.


De headset is in goed werkende en nette staat.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop