x

Mio Mivue c314 Dashcam

€ 44,95

€ 69,99

Omschrijving

Mio Mivue c314 Dashcam
Nieuwprijs: € 69,99
Onze Prijs:  € 44,95

Productbeschrijving

Uw persoonlijke ooggetuige op de weg.

Deze Mio MiVue C314 dashcam is voorzien van Mio nachtzichttechnologie. Dankzij de geavanceerde Mio Crystal Vision-technologie worden vloeiende en heldere beelden gegarandeerd door professionele beeldafstemmingstechnologie en is voorzien van volledig glazen lenzen voor duurzaamheid en hoge lichttransmissie.

Leg alle details vast

Uw dashcam is voorzien van een Full HD 1080 pixel-camera met 30 fps en legt alle nodige details van uw rit vast. Met de 130°-groothoeklens kunt u er zeker van zijn dat geen enkel detail van uw rit onopgemerkt blijft.

Uitstekende beeldkwaliteit door 2M sensor

Beelden en filmpjes van hoogwaardige kwaliteit zijn essentieel om na een ongeval te kunnen bewijzen wat er is gebeurd. De MiVue C314 zorgt dat er geen twijfel kan bestaan over de opgenomen beelden.

Traceerbare bewegingen met de G-sensor

Bij een ongeval of een plotselinge richtingverandering neemt de ingebouwde G-sensor met drie assen onmiddellijk de bewegingen van uw voertuig op en zorgt ervoor dat de opgenomen gegevens niet kunnen worden overschreven.

Nieuw in Verpakking

Artikel.903924

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop