x

Gatt Audio Monty 8 Bluetooth Speaker + Microfoon

€ 59,99

Omschrijving

Gatt Audio Monty 8 Bluetooth Speaker + Microfoon

Staat: In een goed werkende staat met lichte gebruikersspoortjes.

Beschrijving:
Compact, krachtig, draagbaar en breed inzetbaar! Dat is de Monty-8 van Gatt Audio. Dit portable soundsystem is goed voor 8 uur muziek door de ingebouwde accu, deze kan laden tijdens het gebruik. Er is ook een accu indicator aan de achterzijde van de luidspreker zodat u een oog hebt op de status van de batterij. Plug een USB stick of SD card in of gebruik de optionele kabel met RCA aansluiting voor elk toestel met een stereo tulp output en draai je MP3’s direct af via de media speler. iPhone, iPad, iPod compatibel. De USB stick of SD kaart wordt bediend met de traditionele toetsen (play, pauze, stop, random play, repeat, …) Deze digitale speler heeft ook een aparte volume regeling om hem discreet op de achtergrond te houden, of net andersom op de voorgrond naast de andere ingangen. Er is eveneens een basic equalizer met verschillende modussen : Normal, Pop, Rock, Jazz en Classic.

Microfoon, gitaar, toetsen, drumcomputer, of andere muziekinstrumenten met een Jack aansluiting, het is allemaal aan te sluiten op de Monty-8. Hij voldoet perfect als oefenversterker maar is net zo handig voor conferenties, koren rondleidingen, karaoke en zanglessen. Als je hem op een boxstatief plaatst, kan hij zelfs als monitor of micro-PA dienen.

Artikel: 906030

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop