x

Brompton C-Line Explorer Black Edition Vouwfiets

€ 1.495,-

Omschrijving

Brompton C-Line Black Edition Vouwfiets

Let op! Alleen ophalen wordt niet verstuurd.

Nieuwprijs:  € 1999,-

Onze Prijs:   € 1495

 

De C Line Black Edition Explore van Brompton verandert het landschap van fietsmogelijkheden en is de perfecte fiets voor iedereen die graag in het moment leeft! Deze fiets biedt een modern ontwerp met karakter en charme. Het is ook ergonomisch briljant met het 3-delige Brompton-vouwsysteem dat veelzijdigheid onderweg mogelijk maakt. Rijd in stijl naar je werk, verken nieuwe plekken zonder grenzen en ga op zorgeloze avonturen met dit handgemaakte wonder.

 

Alles aan deze strakke en eigentijdse fiets is ontworpen met plezierig reizen als doel. De C Line Black Edition verbetert ervaringen door middel van uitstekende techniek en beschikt over 6 versnellingen, voor meer controle en comfortabel fietsen. Met kansen die zich voordoen wanneer je ze het minst verwacht, is deze fiets klaar voor elk weer dankzij de all-performance spatborden en het robuuste stalen frame.

 

Laat de monteurs je niet voor de gek houden door te denken dat de stijl in heeft moeten boeten voor de prestaties, want dat is niet het geval. We weten dat levendige mensen een bijpassende fiets nodig hebben en dit prachtige accessoire zal niet teleurstellen!

 

Elke fiets is verkrijgbaar in een opvallende reeks kleuren en is afgewerkt met glanzende zwarte vorken, een achterframe en volledig zwarte onderdelen. Zelfs de kleinste details, zoals schroeven, zijn gemaakt om naadloos in het ontwerp op te gaan. Alle modellen worden uitsluitend handgemaakt in kleine partijen in de Brompton-fabriek in Londen, dus je weet dat kwaliteit gegarandeerd is.

 

Geïnspireerd door het rijden door straatlantaarnverlichte steden 's nachts, biedt deze unieke fiets een prachtig ontwerp met een nog betere rijervaring. Vier elke rit in stijl met je ogen stevig op de horizon gericht wanneer je voor deze uitstekende fiets kiest. Naadloos over te stappen van het dagelijkse werkleven naar een avondje op ontdekkingstocht, alles is mogelijk.

Artikel: 906595

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop