x
- € 40

Capital Sports Sporttimer 4 (Nieuw)

€ 69,95

€ 109,99

Omschrijving

Capital Sports sporttimer 4. Wordt geleverd met adapter, afstandsbediening en handleiding.
Montagemateriaal niet meegeleverd.

Nieuwprijs: € 109.99
Onze Prijs:   € 69.95

Staat: Nieuw in open doos. Enkel de doos heeft wat slijtage van transport.

Productbeschrijving

Met de Timer 4 levert Capital Sports een praktische en visueel aantrekkelijke Sporttimer, die trainingsgeenheden tijdig op punt stelt: Eender of U uw lichaam met tabata, Cross-Training of cirkeltraining vormt. En als de timer 4 U even niet bij de training ondersteunt, geeft hij de actuele tijd naargelang keuze in 12- of 24 uren-modus weer.Voor de sportieve tijdsopname stelt de Timer 4 een veelvoud van functies ter beschikking. Voorgeprogrammeerd is de tabata-modus, waarbij de Sporttimer achtmaal een 20-seconden trainingsfase afwisselend met een 10-seconden trainingspauze, stopt. Zijn vier verlichte cijfers van 10 cm groot tonen het tijdsverloop, terwijl twee signaaltonen begin en einde van elke fase ook akoestisch afkondigen. Eveneens onmiddellijk ter beschikking is de “fight gone bad” functie bekend van de Cross-Training training. Daarbij telt het trainingsuurwerk 17 minuten af waarbij er een afwisseling tussen een workout van 5 minuten en een rustpauze van 1 minuut gebeurt. Weer wordt het tijdsverloop door de timer weergegeven en de fasenwissel met signaaltonen verkondigd. Natuurlijk beschikt de Timer 4 van Capital Sports ook over een geheel normale stopwatch-functie, zoals vereist voor diverse atletiek-disciplinesOm ervoor te zorgen dat ook de individuele behoeften niets tekort komen, kan de sporttimer ook vrij geprogrammeerd worden. Zo zijn count-up-to of count-down-tijden instelbaar, waarbij de Timer 4 ofwel tot de ingestelde tijd optelt of van daar naar nul aftelt. Met een eenvoudige druk op de knop laten zich de tijden op één van de 14 snelkeuzetoetsen opslaan en staan daardoor steeds ter beschikking. Bovendien kunt U ook geheel eigen trainingsintervallen programmeren. Hier hebt U de keuze het aantal oefenrondes te bepalen, waarbij steeds een trainings- (P1) en een pauzefase (P2) behoren. Beide fasen kunnen op gewenste tijden worden ingesteld en zelfs voor elke ronde verschillend. Zoals bij de voorgeprogrammeerde modi verkondigen signaaltonen elke wissel van trainingsfase. Natuurlijk laten deze instellingen zich ook op een snelkeuze-opslagplaats vastleggen.De gezamelijke functies van de Capital Sports sporttimer worden met de meegeleverde afstandsbediening gestuurd, zodat de Timer 4 ook in grote sporthallen en fitnessstudios zonder tijdrovend heen en weer geloop geprogrammeerd, gestart en gestopt kan worden. Het trainingsuurwerk steekt in een robuuste metalen behuizing waarvan het frontpaneel geheel gewijd is aan de weergave van de vier grote digitale cijfers in rode LEDs. Het toestel kan zowel opgesteld, als ook – voor allen goed zichtbaar – aan de muur gemonteerd worden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop