0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Den Bosch

Den Bosch

Terugkoop

Let op: Onze terugkoop is wegens extreme drukte en ruimtegebrek voor onbepaalde tijd gesloten. U kunt nog wel uw producten verkopen.

Snel contant geld nodig? Terugkoop is een optie!

Behalve het inkopen en verkopen van producten biedt Used Products Den Bosch ook een terugkoop mogelijkheid aan. Onze winkel heeft een aparte inkoopbalie waar u de producten ook voor de terugkoop optie aan kunt bieden. Onze inkoper kijkt in overleg met u waar we u tijdelijk mee kunnen helpen, waarna een contract voor u wordt gemaakt en er direct cash wordt uitbetaald.

  • Used Products Den Bosch biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze terugkoopservice tegen een tarief van 4,5% per maand. We garanderen tevens dat we uw product twee maanden bewaren.
  • Verlengen van het contract is helaas niet mogelijk.
  • Wel bestaat er de mogelijkheid nadat u het product heeft teruggekocht om het opnieuw aan te bieden. Op dat moment zal het product opnieuw worden getaxeerd door onze inkoper.
  • Onze inkopers beoordelen of uw product wordt geaccepteerd voor een terugkoop optie.
  • Een product aan ons verkopen is vanzelfsprekend altijd mogelijk!

Met onze unieke terugkoop optie heeft u de mogelijkheid uw goederen tijdelijk om te zetten in contant geld. U krijgt direct contant geld uitbetaald met de mogelijkheid uw goederen binnen 2 maanden weer terug te kopen. Zo hoeft u dus nooit uw product kwijt te raken maar kunt u wel tijdelijk over contant geld beschikken!

 

Voorwaarden

- Geen BKR toetsing

- Tarief van 4,5% rente per kalender maand.

- Geen tussentijdse kosten.

- 2 maanden de tijd om uw product(en) terug te kopen.

- Verlengen is niet meer mogelijk.

- Het opnieuw aanbieden van een product voor een nieuwe terugkoop periode is mogelijk.

- Het product wordt bij een nieuwe terugkoop periode opnieuw getaxeerd.

- Indien er producten worden aangeboden die afkomstig zijn van diefstal wordt er direct contact opgenomen met de politie.

- Na het verlopen van de terugkoop periode van 2 maanden vervalt elk recht om het product terug te kopen.

- De producten die u aanbiedt moeten schoon, compleet, goed werkend en in nette staat zijn. Producten met de originele doos en accessoires (lader, afstandsbediening) zijn altijd meer waard.

- Verwijder zelf al uw wachtwoorden, toegangscodes, Google account, iCloud etc. voordat u uw product aanbiedt.

- Alle producten worden getest.

Producten die Used Products Den Bosch onder andere inkoopt met terugkoop optie zijn:

CD-Spelers, Versterkers, Laptops, Smartphones, Goud, Zilver, Games, PS4, XBox One, WiiU, PS3, XBox360, Wii, Gereedschap, DVD-Spelers, DJ-Apparatuur, Akoestische Gitaren, Elektrische Gitaren, en nog veel meer.
Het is altijd handig om te bellen voordat u langskomt, aan veel producten die wij innemen stellen wij vaak specifieke eisen. Voorkom dat u voor niets op en neer komt en laat het ons even weten!

 

Stopheling.nl

Uiteraard dienen goederen uw eigendom te zijn of moet u toestemming hebben van de eigenaar om het goed ter verkoop/terugkoop aan te bieden.

Wij controleren alle goederen door middel van een serienummer-check op stopheling.nl. Goederen die geregistreerd zijn als gestolen kopen wij onder geen enkele voorwaarde in.