x

Technisat Technimax AS1 Steelstofzuiger

€ 129,95

Omschrijving

Technisat Technimax AS1 Steelstofzuiger
Nieuwprijs: € 199,99
Onze Prijs:  € 129,95

Omschrijving
Wekelijkse huisputz is geen genoegen, maar helaas een must. Een must die wij met de TECHNIMAX AS1 voor u aangenamer en eenvoudiger maken. De draadloze stofzuiger wordt gekenmerkt door een borstelloze motor, die voor betere prestaties en hogere efficiëntie bij een lager accuverbruik en slijtage zorgt. Zo voert u het lastige stofzuigen snel en eenvoudig uit, maar kunt u ook, als het nodig is, op maximaal 60 minuten zuigkracht vertrouwen. Op het touchscreen heeft u altijd zicht op de accu-weergave. De zuigkracht wordt ondersteund door de brede hoofdborstel, die met 8000 omwentelingen per minuut draait en u dankzij de LED-verlichting ook in de donkerste hoek een goed zicht geeft.

Naast de hoofdborstel worden ook een spleetzuigmond, een 2-in-1-mondstuk en - zeer praktisch, maar bij veel accuzuigers helaas vaak ontbreekt - een flexibele zuigslang meegeleverd. Zodat u echt overal kunt komen waar dat nodig is. Zowel de uitgebreide accessoires als de TECHNIMAX AS1 worden ruimtebesparend in de voet met laadfunctie opgeborgen. De voet kan zonder boren overal worden geplaatst. U kunt ook de meegeleverde wandhouder gebruiken.

De TECHNIMAX AS1 is uitstekend geschikt voor poetspultici en voor allergiepatiënten. Want hij beschikt over een HEPA13-filter, was dus 99,95 procent van de deeltjes uit de lucht filtert. Vier HEPA13-filters worden direct meegeleverd.

Ondanks de krachtige prestaties is de TECHNIMAX AS1 bijzonder licht en eenvoudig te gebruiken. Het handstuk weegt slechts 1,4 kilo en ligt perfect in de hand. Voor een aangenaam stofje, dat misschien toch een plezier wordt.

Nieuw in ongeopende verpakking

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop