x

Sony V30 Stereotoren (Cassettedeck = Opknapper)

€ 119,-

€ 139,-

Omschrijving

Sony V30 stereotoren. Bestaat uit:
- TC-V30 cassettedeck
- ST-V30L tuner
- TA-V30 versterker met graphic equalizer
- PS-LX30 platenspeler
- SU-V2 audio stand

Wordt geleverd met sync-play kabel en handleidingen, behalve die van het cassettedeck.

Staat: Het cassettedeck is een opknapper. Het veersysteem van de lade is hier in de winkel kapot gesprongen bij de tweede keer dat we de lade open deden. De afgebroken onderdelen die we konden vinden zitten erbij, maar zelf hebben we geen kennis of materiaal in huis om dit te repareren. De speler zelf goed te draaien, maar dit hebben we niet in volledigheid kunnen testen. Houdt dus uw vinger tijdens het openen tegen de lade aan en begeleidt deze voorzichtig naar beneden.
De rest van de toren functioneert uitstekend, met enkel hier en daar een licht kraakje tijdens het verschuiven van de knoppen. Hiervan heeft u tijdens het beluisteren geen last.
De toren ziet er ook nog netjes uit voor de leeftijd, maar bevat hier en daar wel wat gebruikssporen.

Artikelnummer: 890678

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop