x

Royole RoWrite Slim Digitaal Notitieblok

€ 79,95

€ 129,99

Omschrijving

Royole RoWrite Slim Digitaal Notitieblok.
Nieuwprijs: € 129,99
Onze Prijs:  € 79,95

Productbeschrijving

Digitaal notitieblok, om gemakkelijk ideeën, notities of schetsen vast te leggen en direct te delen.

Het traditionele notitieblok gaat digitaal. Leg uw notities, ideeën of schetsen vast op het digitale notitieblok en deel direct met collega’s, vrienden of klanten via de app. Dankzij de combinatie van de drukgevoelige pen met Royole’s Flexibele Sensor in het pad, registreert RoWrite uw meest subtiele pennenstreek. Het toestel wordt geleverd met een inktpen, dus u schrijft met een normale pen op normaal papier: een gevoel dat niet gekopieerd kan worden door wat voor tablet of technologie dan ook. Handgeschreven notities en schetsen worden bewaard op het interne geheugen terwijl u ze maakt, om te bewerken of te delen wanneer u verbonden bent met de app. Om pagina’s te bewerken, koppelt u het digitale notitieblok eenvoudig met de RoWrite app. Met de app kunt u bewerken, markeren, kleuren gebruiken en er zelfs achteraf een video van maken. U kunt kiezen uit verschillende schrijfinstrumenten, de dikte van de lijn aanpassen, wissen of tot 20 kleuren toevoegen. RoWrite herkent bovendien uw handschrift en kan uw geschreven notities snel omzetten in tekstdocumenten. Het is mogelijk om uw notities en ideeën in real-time te bewerken wanneer u met de app verbonden bent. En u kunt de sequentie van uw pennenstreken vastleggen met de coole videofunctionaliteit, waarmee het mogelijk is om af te spelen in de app of op te slaan als MP4. Wanneer u klaar bent, kunt u de pagina’s met uw notities en ideeën direct vanuit de app delen via WhatsApp, email, de cloud of social media. RoWrite wordt geleverd met een elegante en functionele folio, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook bescherming biedt. De oplaadbare batterij gaat tot acht uur mee.

Nieuw in verpakking.

Artikel: 903927

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop