x

Proline Handysteam

€ 26,95

Omschrijving

Proline Handysteam
Nieuwprijs: € 39.99
Onze Prijs:  € 26.95

Staat: Nieuw in doos
De doos heeft wat lichte transportschade

Productbeschrijving

Proline Handysteam

Ontkreuk je kledingstuk in een handomdraai met de Proline Handysteam. Je hoeft je strijkplank zelfs niet boven te halen!

Krachtig en snel

Deze Proline-ontkreuker heeft een vermogen van 1500 Watts en een constant stoomdebiet van 25 g/min. Het resultaat? Je kledij is altijd onberispelijk.

Snel klaar voor gebruik

Met zijn ultrasnelle opwarmtijd (45 seconden) en zijn afneembaar waterreservoir van 250 ml is deze ontkreuker klaar in een oogwenk.

Verfrist en verwijdert bacteriën

De Proline Handysteam is niet alleen geschikt om kledij op te frissen. Hij verwijdert ook bacteriën en onaangename geurtjes.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop