x

Power Vision Power Egg X Drone met Toebehoren In Koffer

€ 449,-

Omschrijving

Power Vision Power Egg X Drone met Toebehoren In Koffer

PowerVision PowerEgg X Explorer

De PowerVision PowerEgg X Explorer is een krachtige AI-camcorder en drone in een ei-vormige behuizing. Je hebt de keuze uit drie modi: autonome AI-camera, camcorder en drone. Alle drie de modi maken gebruik van een 4K camera met 3-assige stabilisatie, SyncVoice-technologie, gezichtsherkenning en volgfunctie. Met deze camera maak je jouw video-project in een keer compleet zonder dat je andere apparatuur nodig hebt.

Met de camera film je in 4K-kwaliteit met 60 frames per seconden. De 3-assige stabilisatie reduceert trillingen tijdens het vliegen of als je uit de hand filmt. Daarnaast zorgt de stabilisatie ook voor vloeiende volgbewegingen. Dankzij deep-learning en multi-angle gezichtsherkenning weet de camera exact wie of wat je wilt volgen. Ook als het onderwerp uit beeld verdwijnt en daarna weer terugkomt weet de PowerVision PowerEgg X Explorer het zo weer te vinden. Dit geldt zowel voor de autonome AI-camera, camcorder en drone. Bij de camcorder en drone modi kan je zelf nog meebewegen, bij de autonome AI-camera volgt de camera het onderwerp in 170°. Verder pakt de camera eenvoudig gebaren op die aangeven wat hij moet doen, zoals starten met filmen en volgen.

Gebruik je de camera als drone dan volg je een onderwerp tot 3,7 km. Als je geen direct zicht meer hebt kan je alles realtime volgen op je smartphone controller combinatie. Door de automatische obstakelvermijding, via sensoren aan de voorzijde en onderzijde, voorkom je botsingen. Daarnaast zorgt de obstakelvermijding voor een precieze landing.

De ingebouwde SyncVoice-technologie zorgt voor een duidelijk hifi-geluid in je opnames. De PowerEgg X vangt de geluiden van je smartphone microfoon op en synchroniseert deze audio met de opnames, dus zeg vaarwel tegen stille luchtopnames!


De gehele set ziet eruit als nieuw.

Artikel.904847

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop