x
- € 20

Philips TASN503BK/00 - Draadloze hoofdtelefoon

€ 34,95

€ 54,99

Omschrijving

Philips TASN503BK/00 - Draadloze hoofdtelefoon
Nieuwprijs: € 54.99
Onze Prijs:  € 34.95

Nieuw in ongeopende verpakking

 

Productbeschrijving

Train slimmer met de Philips TASN503BK/00 waterbestendige draadloze hoofdtelefoon. De hartslagmeter helpt je om de beste resultaten te behalen tijdens het sporten. Met 6 uur aan afspeeltijd en krachtig geluid kun je altijd zorgeloos genieten van jouw favoriete muziek. De oortjes zijn stevig en comfortabel door de zachte rubberen vleugeltips. Ook switch je gemakkelijk van je workout playlist naar een belangrijk telefoongesprek door de ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking.

Drie verwisselbare oordopjes voor een perfecte pasvorm in het oor

Dankzij de verwisselbare rubberen oordopjes in drie maten heb je altijd een perfecte afdichting.

6 uur afspeeltijd tijdens monitoring

Ren sneller. Spring hoger. Trap harder. Je krijgt 6 uur afspeeltijd, zelfs tijdens het meten van je hartslag. Opladen duurt 2 uur.

Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor helder geluid

Geen hinderlijke echo meer als je een telefoongesprek voert. Met de akoestische echo-onderdrukking geniet je altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.

Ingebouwde hartslagmeter.

Volg je hartslag met de ingebouwde monitor. Een sensor in het oordopje volgt jouw hartslag nauwgezet. Je weet wanneer je kunt pushen en wanneer je moet rusten, zodat je de best mogelijke resultaten uit elke training kunt halen. Compatibel met open fitness-tracking apps.

IPX5-waterbestendig. Bestand tegen water en zweet

Deze sporthoofdtelefoon heeft een IPX5-waterbestendigheid, wat betekent dat hij bestand is tegen langdurig weken. Zweet hard, train in de regen en draag hem zelfs onder de douche.

Snel opladen. Laad in 15 minuten op, train een uur extra

Opladen duurt 2 uur. Als je een extra boost nodig hebt, is slechts 15 minuten snel opladen genoeg voor nog een uur afspeeltijd.

Slimme koppeling. Uw Bluetooth-apparaat automatisch zoeken

Met de gebruiksvriendelijke knoppen kunt je de afspeellijst onderbreken, gesprekken aannemen en het volume aanpassen. En dat alles zonder je smartphone aan te raken. De hoofdtelefoon is klaar om te koppelen zodra je Bluetooth inschakelt. Nadat deze is gekoppeld, wordt het laatste gekoppelde apparaat onthouden.

Zachte rubberen vleugeltips. Stevig en comfortabel

Dankzij de verwisselbare rubberen oordopjes in drie maten heb je altijd een perfecte afdichting. De flexibele vleugeltips sluiten mooi aan onder jouw oor. Hoe hard je ook traint, deze sportoortelefoon blijft waar je hem nodig hebt.

Gebruiksvriendelijke knopbediening

Met de gebruiksvriendelijke knop kunnen kinderen eenvoudig bellen, nummers overslaan of pauzeren waar ze naar luisteren. En dat alles zonder de smartphone aan te raken. De volumeknoppen aan de onderkant van de oorschelp zijn gemakkelijk te bereiken, evenals de LED-knop.

Gedetailleerd geluid. Prachtig geluid. Geweldige passieve geluidsisolatie.

Maak kennis met een wereld van kristalhelder, natuurlijk geluid met nauwkeurig afgestelde drivers van 6mm. deze sporthoofdtelefoon is zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor helder, rijkelijk gedetailleerd, maar natuurlijk geluid – ongeacht de muziek die je beluistert.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop