x

Philips Performer Silent FC8782 Stofzuiger

€ 109,95

Omschrijving

Nieuwprijs € 174.99
Onze Prijs: € 109,95

Philips Performer Silent FC8782 stofzuiger. Wordt geleverd met toebehoren en doos.

Staat: Zéér netjes. Is maar enkele keren gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen.

Productbeschrijving
Een schone vloer betekent een gezonder huis. De krachtige en efficiente 750W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De Philips Performer Silent FC8782/09 - Stofzuiger met zak beschikt over een geavanceerd TriActivePro-mondstuk dat grondig vuil en fijn stof opzuigt. Het gewicht van 5,4 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. Met een geluidsniveau van 66 dB is deze iconische stofzuiger veel stiller dan een normale stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een allergiefilter en is geschikt voor mensen met huisdieren óf die hun huis grondig willen kunnen reinigen.

Productvoordelen Philips Performer Silent FC8782/09:
Erg stil met een geluidsniveau van 66 dB.
Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
Het ECARF-gecertificeerde allergiefilter vangt 99,9% van al het stof op.
Tri-Active Pro-mondstuk is geschikt voor harde vloeren en tapijt, én pakt het fijnste stof voor een grondigere reiniging.

Goed om te weten:
Ondanks de actieradius van 12 meter, werkt deze stofzuiger niet snoerloes.
De stofzuiger heeft geen mondstuk welke optimaal is voor dierenharen.


Wanneer je bij Philips je stofzuiger tot 3 maanden na aankoop registreert ontvang je 5 jaar garantie op de motor van je stofzuiger. Ga naar philips.nl om je product te registreren. Tijdens de registratie wordt gevraagd het typenummer en de aankoopdatum te vermelden. Na deze registratie ontvangt je een e-mail ter bevestiging van je registratie en daarmee ook je extra garantie.

Artikelnummer:

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop