x

Philips DVT4010 Digitale Voice Recorder 8GB

€ 52,95

Omschrijving

Philips DVT4010 digitale voice recorder met 8GB opslag. Wordt geleverd met handleiding, USB-kabeltje en doos.

Nieuwprijs: € 79.99
Onze Prijs: € 52.95

Staat: Het display bevat wat minuscule spoortjes, maar verder ziet de voice recorder er nog zo goed als nieuw uit.

Met automatische audio-instelling. In verschillende omgevingen zijn voor een optimale audiokwaliteit verschillende audio-instellingen nodig. AutoAdjust+ analyseert het audiosignaal en kiest de perfecte instellingen voor de opname. Dit resulteert in kristalheldere opnames. Superieure audiokwaliteit. MP3-opname voor duidelijk afspelen en eenvoudig bestanden delen. Plug and play onder Windows Mac OS en Linux. Groot kleurendisplay voor duid.
Met de Philips DVT4010 maak je nauwkeurige opnames. Dankzij AutoAdjust+ wordt het geluid aangepast op de omgeving. Waar nodig wordt de microfoongevoeligheid, het windfilter en de ruisonderdrukking ingeschakeld. Zo klinken opnames altijd helder. Door het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp, neem de je voice recorder overal mee naartoe. Het interne geheugen heeft een grootte van 8 GB, maar dit kun je uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 32 GB..
In verschillende omgevingen zijn voor een optimale audiokwaliteit verschillende audio-instellingen nodig.AutoAdjust+ analyseert het audiosignaal en kiest de perfecte instellingen voor de opname.Dit resulteert in kristalheldere opnames.Superieure audiokwaliteit.MP3-opname voor duidelijk afspelen en eenvoudig bestanden delen.Plug and play onder Windows, Mac OS en Linux.Groot kleurendisplay voor duidelijke informatie over de opname.Oplaadbare Li-polymeer accu voor extra lange opnameduur.8 GB intern geheugen voor opnames tot 88 dagen.Slot voor MicroSD geheugenkaart voor vrijwel onbeperkt opnemen.Afmetingen 44x120x18mm.Inbegrepen toebehoren: accu en USB-kabel.1 stuk.
.
Philips DVT4010 - Nauwkeurige opname van gesprekken met automatische audio-instellingen Verschillende omgevingen vereisen verschillende audio-instellingen voor een ideale opnamekwaliteit. De functie AutoAdjust + analyseert het audiosignaal om perfect aan te sluiten op de opnameomgeving. Het resultaat: een kristalheldere opname Uitstekende geluidskwaliteit AutoAdjust + voor perfecte instellingen in elke situatie Hoogwaardige microfoon voor maximale spraakhelderheid MP3-opname voor kristalheldere weergave en eenvoudige bestandsoverdracht Eenvoudig en intuïtief Plug and play onder Windows, Mac OS en Linux Groot scherm voor eenvoudige en intuïtieve bediening Voor extra lange opnametijden, is een oplaadbare Li-Polymer-batterij inbegrepen Op maat gemaakt voor uw behoeften Intern geheugen met 8 GB voor opname tot 88 dagen microSD-kaartsleuf voor vrijwel onbeperkte opnamen Robuust metalen ontwerp voor lange levensduur- EAN: 855971006205 - Vendorcode: DVT4010.
Ruisonderdrukking Oplaadbaar via usb 8 GB: tot 2280 uur opnemen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop