x

Panasonic SC-HC200EG-K Stereo Systeem (CD/FM/Bluetooth/USB)

€ 64,95

Omschrijving

Panasonic SC-HC200EG-K Stereo Systeem (CD/FM/Bluetooth/USB). Wordt geleverd met afstandsbediening, antennekabel, handleiding en doos.
Nieuwprijs: € 99.99
Onze Prijs:  € 64.95

Staat: Bevat wat lichte krasjes op de disclade, maar deze vallen enkel op in een bepaald licht. Ziet er verder nog zéér netjes uit.


Omschrijving
Helder en dynamisch geluid

De compacte en slanke behuizing omvat de allernieuwste geluidstechnologie. De 2-kanaals digitale versterker vertegenwoordigt het pronkstuk dat een helder en dynamisch geluid levert, zonder vervormingen.
De HC200 past in je leven en verrijkt het met geweldig geluid.
Slank en stijlvol ontwerp

Dit eenvoudige maar elegante ontwerp past perfect in ieder interieur, van traditioneel tot modern.
Ontworpen voor muziekliefhebbers

Of je nu naar traditionele media luistert, zoals je CD-verzameling of radio-uitzendingen, dit flexibele HiFi-systeem maakt ook gebruik van de nieuwste muziekstreamingdiensten via Bluetooth. Download gewoon de gratis Panasonic Music Streaming-app om alle content waar je gek op bent te bedienen en te streamen vanaf je favoriete muziekabonnementsdiensten.
Geluidsfuncties die passen bij uw smaak

U kunt geluidsfuncties kiezen die passen bij het muziekgenre en de luisteromgeving, voor een mooier muzikaal leven. Als u voor Surround Sound Mode kiest vult de ruimte zich dankzij onze geluidverwerkingstechnologie met realistisch geluid. En door de lage tonen van het benadrukte geluid te optimaliseren op basis van het invoervolume zorgt D.Bass voor een krachtige bass met beperkte vervorming

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop