x
- € 60

Moulinex Cookeo CE700100 - Multicooker

€ 119,95

€ 179,99

Omschrijving

Moulinex Cookeo CE700100 - Multicooker

Nieuwprijs: € 179.99
Onze Prijs: € 119.95

Staat: Nieuw in open doos.
De doos heeft wat lichte transportschade.

Productbeschrijving

Met de Moulinex Cookeo CE700100 multicooker wordt koken pas echt gemakkelijk! De Cookeo is uitgerust met 50 voorgeprogrammeerde recepten en helpt je stap voor stap bij het bereiden van lekkere maaltijden tot 6 personen. Met een druk op de knop bereid je een waaier aan gerechten en bespaar je veel tijd in de keuken. Om een specifiek ingrediënt te bereiden selecteer je deze gewoon op het digitale scherm, de Cookeo doet de rest. Deze multicooker beschikt over 6 instellingen waarmee je kunt snelkoken, stomen, aanbakken, sudderen, opwarmen en warmhouden. Je start de machine en kunt vervolgens gewoon wat anders gaan doen. Wanneer de maaltijd klaar is stopt de multicooker automatisch met zijn programma en houdt de cooker het eten warm tot etenstijd. De handgrepen blijven koel, wat de Cookeo extra veilig maakt. Uitgegeten? Het opruimen is erg gemakkelijk dankzij de uitneembare binnenpan en stoommandje. Deze onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasmachine.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop