x
- € 35

Mophie Portable Charger Plus 20K

€ 45,-

€ 79,99

Omschrijving

Mophie Portable Charger Plus 20K.
Nieuwprijs: € 79,99
Onze Prijs:  € 44,95

Productbeschrijving

De Mophie Portable Charger Plus Fast Charge Powerstation is een bijzondere powerbank. De Powerstation heeft namelijk meer dan 20.000 mAh en kan uw smartphone 89 uur lang opladen. Daarnast beschikt de Mophie Portable Charger Plus Fast Charge Powerstation over een 15w Fast Charging.
Vermogen onderweg

Bent u vaak lang onderweg, of heeft u moeite om de dag door te komen op één accu? Dat is dan op te lossen met de Mophie Portable Charger Plus Fast Charge Powerstation. Deze powerbank heeft een capaciteit van meer dan 20.000 mAh. U heeft dus altijd genoeg vermogen onderweg om vrijwel elke smartphone twee keer op te laden, of twee smartphones tegelijk. De Powerstation heeft namelijk naast de ingebouwde USB-C kabel ook een Micro-USB kabel en beschikt over een batterij duur van meer dan 89 uur.
Blijf goed op de hoogte

Het is natuurlijk irritant als het opeens blijkt dat de powerbank leeg is als u hem het hardst nodig bent. Daarom heeft de Mophie Portable Charger Plus Fast Charge Powerstation LED-indicators waarmee u kunt zien hoe vol de powerbank nog is. Zo komt u nooit voor een onaangename verassing te staan.

Nieuw in verpakking.

Artikel: 903391

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop