x
- € 7

Mi Smart Band 4C

€ 9,95

€ 16,99

Omschrijving

Mi Smart Band 4C
Nieuwprijs: € 16.99
Onze Prijs:  € 9.95

Staat: Retourdeal, ongebruikt heeft wel wat lichte spoortjes van het uit-en inpakken.
De doos heeft wel wat transportschade.

Productbeschrijving
Hoeveel calorieën heb ik verbrand? Zijn er nieuwe berichten? Een blik op uw Mi band 4c is voldoende om deze en andere vragen te beantwoorden. Met de compacte en stijlvolle wearable van de firma Xiaomi registreert u ongecompliceerd activiteits-, trainings- en slaapgegevens en profiteert u gelijktijdig van de luxe van berichten, zoals e-mails en SMS's, die op uw smartphone binnenkomen en op uw Mi Band 4 verschijnen. De nieuwste generatie beschikt over een touch-AMOLED-kleurendisplay en maakt hem met een accuduur van maar liefst 20 dagen tot de perfecte dagelijkse metgezel!

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop