x

Line 6 POD 2.0 multi effect processor voor gitaar

€ 59,99

Omschrijving

Line 6 POD 2.0 multi effect processor voor gitaar
Wordt geleverd met adapter

Met de allereerste POD zette Line 6 in begin 2000 de wereld van de versterker-modelling op zijn kop. De POD 2.0 is de tweede generatie van de award winnende POD lijn. Inmiddels al een industriestandaard voor direct-recording in de studio en te horen op wereldwijde hits. Met zijn eenvoudige gebruikersbediening programmeert u in no-time een professioneel geluid. Thuis, in de studio of op het podium, met de Line 6 POD 2.0 klinkt u als een rockster.
Professionele versterkermodellen en effecten

Met 32 versterkermodellen en 16 speakermodellen beschikt u voor iedere stijl muziek over het juiste geluid. U kunt kiezen uit klassieke gitaarversterkers zoals de ’59 Fender Bassman en de ’60 VOX AC 15. Maar ook moderne geluiden van de ’95 Mesa Boogie Dual Rectifier en de Line 6 Insane zijn binnen handbereik. Om uw geluid breder te maken voegt u bijvoorbeeld een Compressor, Chorus en Delay toe. Van de 16 studiokwaliteit effecten gebruikt u er tot maar liefst zes tegelijk.
Line 6 POD 2.0: multi inzetbaar

Naast desktop multi-effectsprocessor integreert u de Line 6 POD 2.0 ook moeiteloos in uw versterker setup. U kunt een optionele Line 6 FBV voetpedaal aansluiten om uw presets of afstand op te roepen. Heeft u al een ander midi-voetpedaal? Dan sluit u deze aan op de vijf-pins midi-ingang. De twee analoge 1/4 inch jack-uitgangen gaan naar uw gitaarversterker, mengtafel of computer. Het uitgangssignaal is aan te passen aan uw versterker of bijvoorbeeld computer met de A.I.R. schakelaar. In elke situatie kunt u vertrouwen op de Line 6 POD 2.0.

De effect processor ziet er zo goed als nieuw uit en klinkt uitstekend

Artikel: 898516

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop