x

Klarstein Victoria Retro Inbouwoven

€ 359,-

Omschrijving

LET OP: DIT ARTIKEL KAN NIET VERZONDEN WORDEN. U KUNT HET ENKEL OPHALEN IN ONZE WINKEL.

Nieuwprijs: € 550,-
Bij ons: € 359,-

Klarstein Victoria retro inbouwoven model 10032460. Wordt geleverd met handleiding, bakplaat en rooster + handvat.
De twee schroeven + afstandhouders om de oven in te bouwen zitten er niet meer bij, maar deze kunt u gewoon bij iedere bouwmarkt aanschaffen voor een paar Euro.

Staat: Bijna zo goed als nieuw. Bevat enkele minuscule spoortjes van transport die haast onzichtbaar zijn en het lijkt alsof de oven nooit in gebruik is geweest.
De oven is als 100% werkend getest op 1 klein ding na: de middelste knop heeft 3 verschillende standen door middel van de knop in te drukken en een stukje uit te trekken. Het knopje zit wat losser dan wat de bedoeling lijkt te zijn, maar alle standen zijn uitgebreid getest en het functioneert allemaal goed.

Artikelnummer: 886819

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop