x

Kensington SD3600 Dockingstation 3.0

€ 49,99

Omschrijving

Kensington SD3600 Dockingstation 3.0

Beschrijving
* Behoud het gemak van connectiviteit met één kabel voor uw gehele bureaubladinstallatie met het SD3600 Universele dockingstation. * Iedereen neemt zijn laptop mee naar vergaderingen. * Met een universeel dock van Kensington kunt u uw dubbele HD-monitors, muis, toetsenbord en alle andere randapparatuur met één USB-kabel aansluiten of loskoppelen. * Bovendien kan het dock op de achterkant van een monitor worden geplaatst, zodat er geen ruimte op het bureau in beslag wordt genomen. *aantal ondersteunde monitors: 2. *Videopoorten: 1xHDMI v1.3 en 1xDVI-I (VGA ondersteund met meegeleverde DVI-naar-VGA-adapter). *Installatie van stuurprogramma DisplayLink vereist. Download software van Kensington.com of via een update voor Windows.

Het artikel is zo goed als nieuw.

Artikel: 899330

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop