x
- € 60

JBL UA True Wireless Flash X - Bluetooth Headset

€ 119,95

€ 179,99

Omschrijving

JBL UA True Wireless Flash X - Bluetooth Headset
Nieuwprijs: € 179.99
Onze Prijs:  € 119.95

Staat: Retourdeal, Zo goed als nieuw zonder doos

Productbeschrijving
JBL UA True Wireless Flash X - Bluetooth Headset - Zwart

True Wireless Flash X biedt een daadwerkelijk draadloze ervaring die sporters de mogelijkheid biedt om tot het uiterste te gaan. UA waterbestendige technologie maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden te trainen en Sport Flex Fit-oordoppen bieden een comfortabele maar nauwsluitende pasvorm die passieve ruisonderdrukking biedt voor superieure focus. Legendarisch JBL-geluid is afgesteld op maximale motivatie en Bionic Hearing maakt gebruik van TalkThru technologie, waarmee je snel op je workoutpartner kunt reageren en AmbientAware-technologie zorgt dat je je bewust bent van wat er om je heen gebeurt voor meer veiligheid. Met 50 uur batterijduur en een duurzame aluminium oplaadhoes helpen deze hoofdtelefoons bij het verleggen van je grenzen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop