x

iRig Keys Pro MIDI-keyboard iOS, Android, Mac, PC

€ 59,99

Omschrijving

iRig Keys Pro MIDI-keyboard iOS, Android, Mac, PC.
Wordt geleverd met usb kabel, andere kabel niet meegeleverd.

Op het eerste gezicht ogen de iRig Keys en deze iRig Keys Pro van IK Multimedia hetzelfde. Een praktische en compacte keyboardcontroller met 37 toetsen, die u kunt aansluiten op uw iPhone, iPod touch, iPad, Android-apparaat (vanaf Android 5.0 of met een Samsung Professional Audio-apparaat), PC of Mac. Echter is er een belangrijk verschil, de IK Multimedia iRig Keys Pro beschikt over full-size toetsen. De 37 aanslaggevoelige toetsen voelen zeer realistisch aan, waardoor u optimaal dynamiek kunt aanbrengen in uw spel. De IK Multimedia iRig Keys

Naast 37 full-size toetsen beschikt de iRig KEYS PRO over een overzichtelijk bedieningspaneel, modulatie- en pitch-wielen en een ingang voor een pedaal. Op deze pedaalingang kunt u een sustainpedaal of expressiepedaal aansluiten voor nog realistischer pianospel of het regelen van parameters zoals volume, tremolo en vibrato. Handig is ook de set-knop, waarmee u de settings van 4 verschillende setups snel kunt oproepen.
Software

Artikel:901870

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop