x

Hyundai bits- en boren 205-delig - magnetische bit-houder

€ 19,95

€ 34,99

Omschrijving

Hyundai bits- en boren 205-delig - magnetische bit-houder.
Nieuwprijs; € 34,99
Onze Prijs:  € 19,95

Productbeschrijving
• Hyundai 204 dlg set boor, bitset en accessoires in een combi-cassette voor de veeleisende klusser. Met deze set heeft u alles bij de hand voor de meestvoorkomende schroef- en boorwerkzaamheden Ideaal voor het werken met hout, metaal en steen en een set accessoires voor bijna alle boor-, schroef werkzaamheden en daarnaast een magnetische bit-houder voor het gemakkelijk oprapen van een gevallen boor-/schroefbit.

• Ook bevat deze cassette een ratchet schroevendraaier, gaten zagen en een grote hoeveelheid aan pluggen. De boren zijn gemaakt voor een boormachine met een conventionele boorhouder dus voor boren met ronde schacht. De bits en boren zijn gemaakt van sneldraai-staal, daardoor hebben ze een optimale hardheid, zijn ze hittebestendigheid. De titanium coating van de spiraalboren maakt deze boren extra hard. Alle delen zijn georganiseerd in de kunststof cassette met gemakkelijk te lezen markeringen.

Nieuw in verpakking.

Artikel.903916

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop