x
- € 10

HyperX Cloud Flight S Wireless Gaming Headset voor PC/PS4

€ 79,-

€ 89,-

Omschrijving

HyperX Cloud Flight S wireless gaming headset voor PC en Playstation 4. Wordt geleverd met doos, USB-receiver en kabeltje.

Nieuwprijs: € 134,99
Onze Prijs:  € 79,-

Staat: Zéér netjes. Bevat enkele minuscule gebruikersspoortjes en ziet er bijna zo goed als nieuw uit.

Artikelnummer: 886835

De HyperX Cloud Flight S biedt je de vrijheid om maar liefst 30 uur lang draadloos te gamen. Het is de eerste vrijstaande gaming-headset die je draadloos kunt opladen via Qi en die ook draadloze audioverbindingen op 2.4GHz biedt. Activeer met een tik op de oordop de speciaal afgestemde HyperX virtuele 7.1 surroundsound en audio-entertainment nog intensiever. Verder pas je de balans van chat- en gamevolume eenvoudig aan met de ingebouwde controls en beschikt de Flight S over zachte oorkussens van memory foam en ademend kunstleer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop