x

Hugo Rauner's Tremolo Mondharmonica (Lees Omschrijving)

€ 20,-

Omschrijving

Normale verkoopprijs: € 55,-
Nu vanwege klein defect: €20,-

Hugo Rauner's Tremolo 80 reeds mondharmonica.

Staat: Bevat gebruikerssporen en functioneert nog prima op 1 defect na: aan het uiterste eind van de lage tonen is het aan beide kanten net iets moeilijker blazen/zuigen en komt er een minder mooie klank uit. We hebben zelf niet de expertise om de harmonica uit elkaar te halen en het probleem op te lossen, vandaar dat deze voor een mindere prijs weggaat.

Artikelnummer: 859751

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop