x
- € 17

Huawei Band 4 pro Activity Tracker

€ 32,95

€ 49,99

Omschrijving

Huawei Band 4 pro
Nieuwprijs: € 49.99
Onze Prijs:  € 32.95

Staat: Retourdeal, ongebruikt heeft wel wat lichte spoortjes van het uit-en inpakken.
De doos heeft wel wat transportschade.De Huawei Band 4 Pro is de opvolger van de Huawei band 4 en de Huawei band 3 Pro. Dankzij de verbeterde GPS sensor houd je activity tracker je route beter bij en meet het je snelheid en afgelegde afstand nauwkeuriger.

Wat zijn de verschillen tussen de 4 Pro en 3 Pro?

De Huawei Band 4 Pro verschilt qua uiterlijk en design niet heel veel, maar een klein verschil in functies is wel aan de orde. Zoals 11 sportmodi, gezondheidsfuncties, levensduur van de batterij en oplaadmethode. De band 4 Pro komt ook met een polshartslagmeter!

Design

HUAWEI Band 4 Pro is uitgerust met een 0,95 inch AMOLED HD-kleurenscherm aan de voorzijde, dat een helder en mooie weergave-effect heeft, zowel binnen als buiten, maar omdat het is uitgerust met een AMOLED-scherm dat zeer kleurrijk is zorgt dit voor een mooi uitziende interface. De Huawei Sports Health App, die wordt gebruikt met de armband biedt overigens meer dan 100 soorten prachtige wijzerplaten met verschillende stijlen aan. Met het AMOLED-scherm heeft het een zeer volledig kleureffect, waardoor jouw armband een unieke kleurervaring om jouw pols met zich meebrengt.

Op de horlogeband heeft de Huawei-band 4 Pro het huidvriendelijke siliconenmateriaal om het comfortabeler te maken, maar nu is het ook mogelijk voor de mensen die gevoelig zijn voor zweten, geen vettig gevoel bij langdurig dragen ondervindt . De armband is verkrijgbaar in drie kleuren: saffierzwart, roze goud en rood.

GPS positionering

Huawei band 4 Pro heeft naast een mooie uitstraling ook een ingebouwde onafhankelijke GPS-chip waarmee jij jouw buitenbewegingen kunt opnemen zonder een telefoonverbinding. Als gevolg hiervan heb je geen smartphone meer nodig. Dit maakt de GPS positionering nu nauwkeuriger dan ooit!

Dit is bijzonder omdat er maar een handvol armbandproducten zijn die onafhankelijke GPS-functies ondersteunen. Hierdoor heeft de Huawei band 4 Pro een hogere positioneringsnauwkeurigheid. Ook ondersteund de 4 Pro zelfopname en het doen van oefeningen is nu makkelijker.

Door de verandering in GPS ondersteuning en in de beperkte body van de armband, brengt dit geen significante verandering in lichaamsdikte en gewicht, wat voor meer onnauwkeurige resultaten zorgt. Wat betreft de levensduur van de batterij gaat dit 8 dagen langer mee dan de bij de 3 Pro.

11 sport modes

Deze armband ondersteunt 11 sportmodi!, waaronder buiten hardlopen, binnen hardlopen, buiten wandelen,, buiten fietsen, elliptische machine, roeimachine, zwemmen in open water, gratis training, etc. Tegelijkertijd, geeft het ook de hartslag, het tempo, het traject en andere trainingsgegevens in realtime weer op de Huawei Sports Health-app, en biedt het nauwkeurige monitoring en analyse van de training.

SpO2 functie
Naast je bloeddruk en hartslag is SpO2 een van de eerste metingen die tijdens een onderzoek worden gedaan. SpO2 staat ook wel bekend als zuurstofsaturatie en staat voor de schatting van het zuurstofgehalte in de bloedstroom. Wil je weten of je lichaam op de juiste manier werkt? De zuurstofsaturatie (SpO2) in het bloed kan daar een een belangrijke indicator voor zijn.

Nog meer leuks!

De Huawei bracelet 4 Pro ondersteunt Bluetooth-muziekafspeelfunctie, waarmee je liedjes kunt knippen en afspelen van muziek en dit rechtstreeks via de armband kan regelen wanneer deze verbonden is. Het is gemakkelijk te gebruiken, voor dagelijkse trainingen, waardoor je niet langer je smartphone hoeft te gebruiken.

Voor deze functie is het wel belangrijk dat je, voordat je deze gebruikt, de berichtmelding op het app-apparaat van Huawei's Health-campagne moet inschakelen.

Voor het maken van Foto’s op afstand, doe je dit via de Bluetooth-verbindingsstatus vanuit de camerafunctie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop