x
- € 390

HP Z-Display Z32 31.5 inch LED monitor

€ 549,95

€ 939,99

Omschrijving

HP Z-Display Z32 31.5 inch LED monitor
Nieuwprijs: € 939.99
Onze Prijs:  € 549.95

De monitor is zo goed als nieuw

Productbeschrijving

Laat uw werk uitblinken in krachtige 4K [1]
Geniet van buitengewoon accurate kleuren en zie meerdere projecten tegelijk op een scherm met een fantastische 4K-resolutie [1] .

Voordelen
Ongelooflijke helderheid voor optimale productiviteit
Optimaliseer uw workflows met een groot, 4K-scherm [1] . Zie meer regels code, grotere spreadsheets en briljante kleuren terwijl u minder hoeft te wisselen en scrollen.

Eén krachtige aansluiting
Werk snel en opgeruimd dankzij een USB-C™-aansluiting die niet alleen video en data van uw apparaat ontvangt maar ook tot 65 watt [2] stroom levert via één kabel.

Betrouwbare schermoplossing
Perfectioneer uw ontwerpen, projecten en documenten op een scherm dat geheel in uw behoeften voorziet. Alle HP Z Displays zijn uitvoerig getest en hebben een exclusieve HP Zero Bright Dot-garantie [3] , waarbij het scherm wordt vervangen als er maar één heldere subpixel defect raakt.

Micro-edge aan vier zijden
Kies voor een heldere weergave van de fijnste details op het hele 31,5-inch (80-cm) scherm met een micro-edge aan vier zijden. [4]

ID
Zie schoonheid onder elke hoek op dit moderne scherm met een fraai nieuw uiterlijk dat op elk bureau fantastisch oogt.

Kalibratie in de fabriek
Vanaf het eerste moment zijn de kleuren op verschillende schermen en van project tot project consistent en accuraat.

Kleurbereik
Creëer adembenemende, levendige content met een breed scala aan sRGB- en BT.709-kleuren.

PbP en PiP
Verhoog uw productiviteit en multitask als een pro. Verbreed uw blikveld, open meer vensters en zie meer content van verschillende applicaties tegelijk met picture-in-picture en picture-by-picture.

Connectiviteit
Maak snel verbinding met uw videobron met DisplayPort™, USB-C™, HDMI 2.0 of Mini DisplayPort™ en met dagelijks gebruikte randapparaten zoals een toetsenbord of muis via drie USB 3.0-poorten en een extra USB-C™-poort. [5]

Instelmogelijkheden
Kies de prettigste werkhouding met de kantel-, hoogte en draaimogelijkheden. Neem het scherm van de voet en bevestig het op de muur met de geïntegreerde VESA-montageoptie. [6]

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop