x

Hoover Telios Extra 40 Animal (TX40PET) Stofzuiger

€ 99,-

Omschrijving

Hoover Telios Extra 40 Animal (TX40PET) stofzuiger. Wordt geleverd met 3 kleine mondstukjes en 2 grote mondstukken (2 ontbreken).

Nieuwprijs: € 179,-
Onze Prijs:  € 99,-

Staat: Bevat wat lichte gebruikerssporen, maar oogt nog netjes en functioneert uitstekend op 1 klein ding na: De knop die schakelt tussen 'Alle Vloeren' en 'Diepe Tapijtreiniging' zit vast, waardoor de wieltjes op de 'Alle Vloeren' staan.

Artikelnummer: 886620

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop