x

Etienne Luidsprekers

€79,00

Omschrijving

Etienne luidsprekers.
Het merk is op internet niet te vinden en het vermogen is ons onbekend, maar we schatten het in tussen de 50 en 80 Watt na wat testen.
Afmetingen: 82x16,5x16,5cm. De voet is 19x19cm en de kap is 1,5cm.

Staat: Bevatten hier en daar wat gebruikerssporen (voornamelijk bovenop), maar zien er aan de voorkant nog redelijk netjes uit en functioneren uitstekend. De foto's zijn expres wat overbelicht gemaakt om ook de lichtere gebruikerssporen goed zichtbaar te maken. In het echt vallen deze iets minder op en zijn de luidsprekers ook donkerder van kleur.

Artikelnummer: 881255

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop