x
- € 25

Calor Stoomstrijkijzer Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832C0

€ 44,95

€ 69,99

Omschrijving

Calor Stoomstrijkijzer Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832C0
Nieuwprijs: € 69.99
Onze Prijs:  € 44.95

Staat: Nieuw in open doos.
De doos heeft wat lichte transportschade.

Stoomstrijkijzer Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832C0

Uitstekende resultaten, langdurige stoomprestaties
Het Ultragliss Anti-Calc Plus stoomstrijkijzer van CALOR levert duurzame prestaties en zorgt voor perfecte resultaten met het grootste gemak. Het biedt het beste glijvermogen geboden door Calor en omvat een indrukwekkend scala aan functies. Dit hoogwaardige stoomstrijkijzer beschikt over een vermogen van 2800W voor een snelle opwarmingstijd, en is uitgerust met een systeem met exclusieve, verwijderbare kalkreservoir waardoor een moeiteloos onderhoud hand in hand gaat met duurzame stoomprestaties.

KENMERKEN

Langdurige prestaties
Het systeem met exclusieve, verwijderbare kalkreservoir maakt het onderhoud uitermate eenvoudig en staat garant voor duurzame strijkprestaties.

2800W voor een razendsnelle opwarmtijd
Dankzij een vermogen van 2800 W een een uiterst snelle opwarmtijd, garandeert dit stoomstrijkijzer u de beste strijkresultaten op ieder gewenst moment.

Uitstekende strijkresultaten
Een constante stoomopbrengst tot 50 g/minuut. Voor moeiteloze en snelle strijkbeurten met optimale resultaten in een een mum van tijd.

Krachtige stoomstoot
Een sterke stoomstoot tot maar liefst 260 g/minuut levert al de nodige brute kracht om dikkere stoffen en hardnekkige vouwen aan te pakken.

Maximale stoomdekking
De 100% werkzame stoomgaten leveren een maximale stoomverdeling op. Deze komt met 30% meer stoomgaten dan de voorgaande Ultragliss-reeks en zorgt zo voor een absoluut perfect eindresultaat.

Topkwaliteit strijkzool
De nieuwe Durilium Airglide-strijkzool, door Calor geklasseerd als beste qua glijvermogen, staat garant voor indrukwekkende prestaties. Daarnaast biedt het een brede stoomdekking, waarbij de gepatenteerde technologie instaat voor een langdurig gebruik en duurzame werking.

Eco-stand
De eco-stand gaat erg zuinig te werk en eist tot 20% minder energie op: ervaar deze milieuvriendelijke werking om de energiekosten mee te drukken.
verpakking

Precisietip om alles tot in de puntjes aan te pakken
De tip van het strijkijzer vertoont een aparte vorm waardoor het strijken rond knopen een stuk eenvoudiger wordt.

Gemakkelijk verticaal stomen
Stomen van delicate en grote kledingstukken wordt eenvoudig met de verticale stoomfunctie, ideaal voor het gladstrijken van kreuken uit kostuums en andere hangende kledingstukken - zelfs gordijnen.

Langdurige prestaties
Met dit hoogwaardige stoomstrijkijzer, voorzien van een duurzame, krasbestendige strijkzool, hebt u voortaan langdurige prestaties binnen handbereik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop