x
- € 14

Braun HC5050 Tondeuse

€ 25,95

€ 39,99

Omschrijving

Braun HC5050 Tondeuse

Nieuwprijs: € 39.99
Onze Prijs:  € 25.95

Staat: Nieuw in open doos.
De doos heeft wat lichte transportschade.

Productbeschrijving
Ultieme haarknipervaring van Braun – superscherpe beveiligde mesjes voor topprestaties.

De Braun haartrimmer met twee slimme trimopzetstukken stelt je in staat om je eigen haarstijl te creëren. De 17 lengte-instellingen geven je de flexibiliteit om een nieuwe stijl te creëren voor elke gelegenheid.

• Scherpe messen die een leven lang meegaan voor de perfecte knipbeurt
• 17 lengte-instellingen: Met de 2 slimme trimopzetstukken creëer je een waaier aan stijlen voor je haar in tot 16 lengtes. Plus een extra korte lengte-instelling wanneer het apparaat zonder kam wordt gebruikt
• Krachtige dubbele batterij levert continue vermogen om het haar perfect gelijkmatig te trimmen
• Memory SafetyLock systeem onthoudt en vergrendelt de laatst gebruikte instelling
• Volledig afspoelbaar voor eenvoudige reiniging onder stromend water

Praktische informatie
• Bevat: Braun-tondeuse, opzetkam voor 3-24 mm haar, opzetkam voor 14-35 mm haar, reisetui, schoonmaakborsteltje en onderhoudsolie, oplader, handleiding
• 2 jaar fabrieksgarantieTwee speciale kammen. 17 precieze lengte-instellingen.
Twee slimme trimopzetstukken stellen je in staat om je eigen haarstijl te creëren. De 17 lengte-instellingen geven je de flexibiliteit om een nieuwe stijl te creëren voor elke gelegenheid. Met de kleine trimkam creëer je kortere stijlen van 3-24 mm lang, terwijl je de langere kam gebruikt voor langer haar tussen 14-35 mm.

Superscherpe mesjes voor nauwkeurig scheren.
De mesjes van de Braun tondeuse zijn ontworpen om een leven lang scherp te blijven en de optimale precisie te bieden die je nodig hebt om jouw stijl te creëren. Met de ultrascherpe roestvrije stalen trimelementen is zelfs lang of dik haar geen enkel probleem.

Volledig afspoelbaar
Voor eenvoudige reiniging onder stromend water.

Memory SafetyLock systeem
Het Memory SafetyLock systeem onthoudt de laatst gebruikte lengte-instelling, zelfs nadat je het opzetstuk hebt verwijderd.

Rubberen handvat
Rubberen handvat voor comfortabele en veilige bediening.

Op netstroom en draadloos
De Braun tondeuse wordt aangedreven door een dubbel batterijsysteem. De twee Ni-MH-batterijen worden op 8 uur tijd volledig opgeladen voor 50 minuten draadloos trimmen. Voor non-stop knippen, gebruik je het eenvoudigweg met het snoer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop