x
- € 35

Braun FaceSpa Pro 912 Gezichtsepilator

€ 64,95

€ 99,99

Omschrijving

Braun FaceSpa Pro 912 gezichtsepilator. Wordt compleet in doos geleverd.

Nieuwprijs: € 99,99
Onze Prijs:  € 64,95

Staat: Zo goed als nieuw, enkel de doos heeft wat slijtage van transport.

Productbeschrijving
’s Werelds 1e apparaat voor gezichtsepilatie, reiniging en versteviging (betere toepassing van uw huidverzorgingsproduct dan handmatig)

De Braun FaceSpa Pro is ’s werelds eerste 3-in-1 gezichtsepilator met reinigende en huidverstevigende werking. Verwijder gezichtshaar zacht vanaf de wortel met het epilator opzetstuk voor een langdurig zachte huid. De gevoelige reinigingsborstel voor het gezicht verwijdert onzuiverheden zacht van een gevoelige huid. Een microvibratie-kop werkt samen met je serum of crème voor huidverstevigende effecten.* *Betere toepassing van je huidverzorgingsproduct dan bij handmatig aanbrengen.

• In vergelijking met wax verwijdert de gezichtsepilator haren die vier keer zo kort zijn voor een zachte frisse tint
• Gevoelige reinigingsborstel voor het gezicht voor zachte reiniging. Dermatologisch getest
• Microvibratie-verstevigingskop voor een zichtbaar verbeterde huiduitstraling
• Oplaadbaar apparaat - bevat 3 extra’s: bronzen kap, standaard, etui


Zichtbaar frissere uitstraling
Het microvibratie-verstevigingshoofd masseert de huid en vergemakkelijkt het aanbrengen van crèmes en serums.


Zuivere huid
Gevoelige reinigingsborstel voor het gezicht voor een zachte reiniging. Dermatologisch getest.


Stralende huid
Het extrasmalle, ergonomische hoofd heeft tien micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes (0,02 mm) grijpen waar wax niet aan kan.


Zacht tappen. Een zichtbaar frissere uitstraling.
In Azië vormt zachtheid de kern van huidverzorging. Tapping is een van de schoonheidsmethodes die als minder stressvol voor de huid beschouwd worden. Het zacht tappen van het metalen microvibratie-verstevigingshoofd vergemakkelijkt het aanbrengen van serums en crèmes of moisturizers. Het ergonomische ontwerp is gemaakt met fijn metaal voor een verkoelend gevoel en past zich aan de gezichtscontouren aan voor vlot, gelijkmatig aanbrengen. Gebruik het verstevigingshoofd onder en rondom je ogen voor een fris gevoel tijdens je schoonheidsritueel 's morgens of 's avonds. Het niet-absorberende verstevigingshoofd is doeltreffender en hygiënischer dan het aanbrengen van het product met je vingertoppen en vermijdt verspilling van je kostbare product.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop