x

Braun CareStyle 3 - IS 3046 - Stoomgenerator

€ 94,95

€ 149,99

Omschrijving

Braun CareStyle 3 - IS 3046 - Stoomgenerator

Nieuwprijs: € 149.99
Onze Prijs:   € 94.95

Productbeschrijving
Braun IS3046BK CareStyle 3 stoomgenerator

3D-strijkzool voor 360° strijkgemak over alle stoffen en obstakels en in alle richtingen, zelfs achterwaarts. U zult nooit meer last hebben van moeilijk te bereiken naden waarbij u het kledingstuk telkens moet verleggen en er meteen weer nieuwe kreuken ontstaan. Dankzij de afgeronde strijkzool glijdt het strijkijzer moeiteloos over knopen, zakken etc. Geen enkel obstakel vormt nog een probleem.
De unieke Eloxal-coating zorgt voor uitstekende glijeigenschappen, voor een nog sneller strijkproces. Door al uw kledingstukken strak te trekken, bent u sneller klaar met strijken dan ooit tevoren.
Dankzij de geweldige, compacte vormgeving is de CareStyle 3 stoomgenerator de kleinste stoomgenerator van Braun. Door de compacte lichtgewicht vormgeving en de slanke, ronde vorm is de CareStyle 3 gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, vooral als u deze in de kast wilt opbergen wanneer u hem niet gebruikt.
Ondanks de compacte afmetingen profiteert u van het voordeel van een extra groot waterreservoir van 2L. Minder onderbrekingen om bij te vullen, maakt strijken sneller - vooral als u veel strijkgoed heeft. Een handig LED-lampje informeert u wanneer het tijd is om bij te vullen. Het 2L waterreservoir is naadloos geїntegreerd in het slanke ontwerp en beschikt over een comfortabele grip om eenvoudig uit te nemen. Het reservoir is eenvoudig en snel direct aan de kraan te vullen via de grote vulopening.
Veel mensen zien strijken als een vervelende taak. Maar ze houden wel van een perfect strijkresultaat. Met een CareStyle 3 stoomgenerator gaat strijken nog beter: dankzij de stoomkracht en het lichte gewicht gaat strijken eenvoudiger en sneller dan ooit: 2x zo snel ten opzichte van traditionele stoomstrijkijzers.
Met het handige vergrendelingssysteem kunt u het apparaat snel en veilig vastzetten, waardoor de hele stoomgenerator gemakkelijk te dragen en op te bergen is. Plaats de strijkzool in de uitsparing in het basisstation en schuif de EasyLock-regelaar naar het strijkijzer toe om dit te vergrendelen. Klik. Druk eenvoudig op de EasyLock-knop, als u weer aan de slag wilt.
Dankzij de eenvoudige opbergruimte voor het snoer kunt u uw stoomgenerator nu nog gemakkelijker opbergen. Door dit handige extraatje hoeft u zich bij het verplaatsen en opbergen van uw CareStyle 3 geen zorgen meer te maken over het snoer. U hoeft het stoom- en stroomsnoer alleen in de daarvoor bestemde snoerhouder aan de zijkant van het apparaat te plaatsen. Klik. Geen vervelende, rondslingerende snoeren meer die u in uw kast moet proppen.
Vermogen: 2400 Watt
Stoomdruk:6 bar
Stoomstoot: 340 gr/m

Staat: Nieuw in open doos.
De doos heeft wat lichte transportschade.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop