x

Bosch Lijnlaser Atino

€ 24,95

Omschrijving

Bosch Lijnlaser Atino

Dit artikel is zo goed als nieuw

De Atino lijnlaser van Bosch maakt het uitlijnen van objecten meer dan gemakkelijk: de combinatie van een lijnlaser met een geïntegreerde rolmaat biedt de ideale en intuïtieve oplossing wanneer je in je eentje een klus wil uitlijnen en meten. Je hebt dus geen hulp meer nodig!

De Atino combineert alle relevante functies van een lijnlaser en beschikt over een geïntegreerde rolmaat van 1,5 m. De innovatieve gelpad kan worden bevestigd op gladde en kwetsbare oppervlakken zoals tegels en marmer. Bij ruwe oppervlakken of behang is het pinplaatje met de twee kleine pinnen de ideale bevestigingsoplossing.

Daarnaast kan de Atino worden gebruikt voor allerlei klusjes: of het nu gaat om het uitlijnen of ophangen van foto's of schappen, het bevestigen van haken of het rangschikken van objecten. Hiermee kan via een intuïtieve LED-aanduiding verticaal of horizontaal worden uitgelijnd en biedt de Atino lijnlaser een nauwkeurigheid van de zichtbare laserlijn van +/-0,3mm.

Alle voordelen van de Atino in één oogopslag:

Alles in één: lijnlaser met geïntegreerde rolmaat voor gemakkelijk bevestigen, uitlijnen en meten.
Doe het in je eentje: objecten op de muur eenvoudig zonder hulp uitlijnen.
Snel en flexibel: de gelpad of pinnen zorgen ervoor dat de lijnlaser op diverse oppervlakken kan worden bevestigd.
Foto's, schappen, spiegels, handgrepen of haken, of zelfs een televisie eenvoudig uitlijnen en bevestigen.
Verticaal of horizontaal uitlijnen in alle richtingen (0°, 90°, 180°, 270°); rolmaat van 1,5 m.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop