x

Bosch GWS15 125 CIH Haakse Slijper met Koffer

€ 149,99

Omschrijving

Bosch GWS15 125 CIH Haakse Slijper met Koffer.

Productomschrijving

Diameter slijpschijf:125 mm
Maximaal vermogen:1500 Watt
Energiebron:Netspanning
Materiaal van doeloppervlak:Universeel

Bosch Professional

Slijpen, schuren en afbramen wordt makkelijk met de Bosch Professional haakse slijper GWS 15-125 CIH. Haakse slijpmachines van Bosch onderscheiden zich door krachtige motoren, goede bedienbaarheid en gering gewicht. Daarnaast overtuigen ze door lange levensduur en hoge robuustheid. Het lichte gewicht en de perfecte grip zorgen voor het optimale werkcomfort. De Bosch haakse slijper GWS 15-125 CIH heeft een softstart en is voorzien van Vibration Control (het handvat neemt 40% van de trillingen weg). De haakse slijper is voorzien van een kickback stop, hierdoor heeft de slijper geen terugslag indien de machine brut gestopt wordt en is voorzien van een herstartbeveiliging. Bovendien is de haakse slijper eenvoudig te bedienen. De haakse slijper is toe te passen op verschillende materialen. Dus welke slijpklus u ook voor ogen hebt, de Bosch Professional haakse slijper GWS 15-125 CIH staat garant voor het beste slijpresultaat.


De machine is slechts een enkele keer gebruikt en ziet eruit als nieuw de koffer heeft wel wat schaafplekjes.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop