x

Behringer UCG102 Gitaar naar USB Interface

€ 24,99

Omschrijving

Behringer UCG102 Gitaar naar USB Interface

De interface is in zeer goede en nette staat

Productbeschrijving
De meest eenvoudige manier om jouw gitaar aan je computer te verbinden! Deze gitaar-naar-USB interface stelt je in staat om jouw analoge gitaarsignaal om te zetten naar een digitaal signaal, en dit signaal vervolgens door virtuele gitaarversterkers en effecten (beiden niet inbegrepen) sturen voor een te gekke speelervaring. Guitar Link werkt zowel met Windows als met Mac PCs.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop