x

Aplus – ART-4 – Kettingslot

€ 29,99

Omschrijving

Aplus – ART-4 – Kettingslot

Met dit voordelige maar daarom niet minder sterke kettingslot van Aplus dat voldoet aan de op 1 na hoogste ART-4 (4 sterren) standaard kun je je scooter met een gerust hart achterlaten.

De schakels van de ketting zijn maar liefst 12 mm dik en voorzien van een stevige zwarte hoes, het slot zelf is voorzien van een afdekkapje zodat er geen vocht en vuil in komt. Wordt geleverd met 3 genummerde sleutels
Staat: Nieuw in e verpakking

Artikel: 900320

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop