x

Allure Model 7 Luidsprekers 100W

€ 69,-

Omschrijving

Allure model 7 luidsprekers met een vermogen van maximaal 100 Watt. Afmetingen: 85,5x20x20cm (met de kappen erop 2 cm erbij rekenen).

Staat: Klinken uitstekend, maar bevatten wel veel oppervlakkige gebruikerssporen en lakschade op de kasten. De witte puntjes op de voorkant bij de linker luidspreker zijn nog wel in te tekenen met een zwarte stift zodat zodat het vooraanzicht nog netjes is.

De foto's zijn ietswat overbelicht gemaakt zodat ook de donkere gebruikerssporen goed opvallen. In het echt zijn de luidsprekers wat zwarter van kleur en de donkere vlekken zullen in een donkere huiskamer ook minder opvallen. Zie de laatste foto voor een beter idee van de werkelijke kleur.

Artikelnummer: 883716

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop