x

Akai AP-81 Platenspeler (Opknapper)

€ 30,-

Omschrijving

Akai AP-81 platenspeler.

Staat: Opknapper met gebruikerssporen. Het geluid, element en naald zijn in orde en de speler klinkt goed, maar heeft wel een aantal dingen waar iemand met verstand ervan naar moet kijken:
- De Cut/Return knop zelf doet het, maar wanneer je de knop indrukt wordt de arm enkel voor een korte tijd omhoog geduwd om vervolgens weer naar beneden te gaan. De arm gaat dus niet naar rechts in zijn rustpositie, wat normaal gesproken wel hoort te gebeuren. Ergens in het mechanisme zit dus iets niet op zijn plek.
- De speler begint met draaien zodra de stekker erin gaat en stopt nooit, ook niet wanneer de naald het einde van de plaat heeft bereikt of wanneer je op de Cut/Return knop drukt. Dit heeft waarschijnlijk met het eerste probleem te maken.

Artikelnummer: 887618

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Bosch.

Used Products Den Bosch
Hinthamerstraat 119
5211MJ Den Bosch

Telefoon: 073-8221100

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.60

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop